LVK - 5. den

Skupina pěší (napsal: Šimon Žufníček a Ondra Kulhánek)

Dnes jsme měli budíček poněkud později. Měli jsme den bez lyžování a snowboardingu. Po snídani jsme šli na zasněženou louku bobovat, stavět sněhuláky a tak normálně blbnout. Vyzkoušeli jsme si sněžnice a kluzky (celkem zábava).
K obědu byla rýže s masem a celkem dobrá polévka. Po obědě jsme se vydali na nákup do Janova nad Nisou.
Před večeří jsme ještě stihli ping-pong, někdo ležel, někdo si povídal.

Skupina snowboardistů - začátečníků (napsaly: Zuzana Rucká, Karolína Flašková)

Dnes si někteří mohli vyzkoušet snowboard. Sešli jsme se v hale v oblečení na lyže. Tam si nás vyzvedla instruktorka Zuzka, která byla moc hodná a moc jsme si s ní rozuměli.
V půjčovně jsme si půjčili vybavení a po dlouhém zkoušení jsme vyrazili na sjezdovku, kde nás Zuzka poučila jak se má zacházet se snowboardem. Po přednášce jsme si zavázali snowboard a pokusili jsme s pomocí Zuzky vstát. Některým to šlo, některým ne. Další úkol byl naučit se padací list pozadu, popředu. Poslední úkol byl naučit se obloučky. Pro nás to byl úkol nejtěžší. Odešli jsme na pauzu na oběd do hotelu, poté jsme se vrátili na sjezdovku a trénovali jsme obloučky. Všem to začalo jít a nejlépe to šlo Danovi Urbanovi který dal 6.5 obloučků za 3 hodiny, taky to šlo Šimonovi Štastnému a Karolíně Flaškové.

 Večer nám instruktoři nečekaně uspořádali diskotéku.



Všechny novinky