Zlepšení prostředí a vybavení naší školy

Jak jsme již dříve informovali, naši žáci se zúčastnili se třemi projekty projektové soutěže "Lepší škola" zaměřené na vylepšení prostředí naší školy. Bohužel v soutěži obsadili druhé místo a tím nezískali finanční dotaci na svůj projekt. Vzhledem k tomu, že se jednalo o zajímavé projekty žáků, rozhodlo vedení školy, že projekty "spojí" a požádá v rámci grantového řízení "Nadaci ČEZ" o financování tohoto projektu. 
Projekt "Workoutové hřiště s relaxační zónou" je určen žákům druhého stupně a bude sloužit o přestávkách či volných hodinách a také při výuce tělesné výchovy. V jeho rámci bychom rádi získali finanční prostředky na vybudování workoutového hřiště, instalaci venkovního pítka s možností plnit lahve vodou a dále u pavilonu "B" vytvořit "relaxační zónu" s pergolou, doplněnou lavičkami. Hřiště mezi pavilony chceme též doplnit o branky na kopanou.
Splnili jsme grantové podmínky "Nadace ČEZ" a nyní čekáme, zda náš projekt schválí správní rada nadace. Držme si palce, aby náš projekt získal podporu a potřebné finanční prostředky ve výši 541.510,- Kč na vylepšení prostředí v areálu naší školy.
Vedení školy


Všechny novinky